Life Balance

Tina Hou Marer - Terapi og rådgivning

Når værdifulde relationer skal styrkes

+ 45 40 25 07 66

Min personlige rejse

Det skulle tage mig 39 år, før jeg turde kigge på og tage fat I de mønstre, jeg havde I mit eget liv, og finde ind til kernen af mig selv. Hvem var jeg, og hvad ønskede jeg mig af livet? Hvorfor handlede jeg, som jeg gjorde.....

Først da jeg startede min terapeutiske rejse, fik jeg øje på, hvad det var, jeg udsatte mig selv og mine nærmeste for. Jeg fik øje på, hvor fortravlet jeg var, at mit fokus hele tiden lå på at leve op til andres forventninger til mig. Jeg havde en oplevelse af hele tiden at skulle bevise, at jeg var god nok, og havde brug for at blive anerkendt for de resultater og præstationer, jeg nåede på min vej. Jeg kunne pludselig se mig selv både inde- og udefra.

Min facade krakelerede, jeg åbnede mig, og vovede at vise mine sårbarheder, og jeg fandt ind til mine personlige værdier. Jeg erfarede, at jeg langtfra var, det jeg gerne ville være. Jeg havde travlt med at leve op til egne forventninger, og de forventninger jeg bildte mig ind, at andre havde til mig. Faktisk måtte jeg sande, at jeg ofte lod nuet passere, fordi jeg var mere optaget af det, der skulle komme. Jeg forsøgte hele tiden at være forud for min tid.

Den indsigt jeg har nu, gør mig i stand til at leve et liv i bedre balance med mig selv, og vigtigst af alt, i styrkede relationer til mine nærmeste. Jeg har fået øje på, at relationer, samspillet mennesker imellem og nærværet, at være tilstede lige nu og her, hvor tingene sker, er det mest betydningsfulde for mig.

Jeg øver mig stadig i at holde mine gamle mønstre for døren, og må sande at jeg i perioder ryger i med begge ben. Derfor er det personlige arbejde for mig en livslang proces. Jeg får stadig taget for meget på mine skuldre af de forkerte årsager, og nogen gange opdager jeg det først, når jeg har gjort det. Heldigvis er min rygsæk nu fyldt med nyttige værktøjer, som gør mig i stand til at træffe nye valg og gå nye veje. Så længe jeg har livet i behold er det aldrig for sent. 

En bonus er i øvrigt, at jeg i dag er kvit mine kraftige hovedpine anfald og min kropslige uro, som ofte plagede mig dagligt. Jeg har fået overskud til at tage vare på mig selv på en positiv og omsorgsfuld måde. Derfor er den indre rejse en stor gave til os selv.

Tina Hou Marer

Psykoterapeut MPF, ungeterapeut, familierådgiver, par-terapeut samt stress coach /konsulent/rådgiver.

Privatpraksis i Hillerød siden 2013.

Frivillig:

Rådgiver på Livslinien.

Kvindecenter Hillerød.

Certificeret PREP leder.

Sorggruppeleder - Kræftens Bekæmpelse

Certificeret stress coach/konsulent.

Mere end 25+ års erfaring fra IT branchen heraf 20+ år indenfor ledelse af medarbejdere, projekter og programmer.

Boet i udlandet både som barn såvel som voksen. Speciale i udstationering og hjemstationering samt kulturforandringer og krisehåndtering.