Life Balance

Tina Hou Marer - Terapi og rådgivning

Når værdifulde relationer skal styrkes

+ 45 40 25 07 66

Klienter udtaler

Tina viste sig at være en stor støtte for mig og hele min familie, da jeg blev ramt af en af de mest aggressive og dødelige kræftformer og alt i mit liv og familiens liv blev rystet i sin grundvold. I den situation er der brug for faste holdepunkter og tillid. Der er nok at se til med andre ting og man har ikke overskud til at forholde sig til en masse nye problemer. Tina var lyttende, fleksibel og i stand til at hjælpe både mig selv og især mine to døtre på 12 og 20 - i perioden hvor alting flød. Hun var også en uvurderlig hjælp, da skole og kommune pludselig kom brasende med krav om at den yngste skulle komme i skole - på trods af hendes yderst vanskelige følelsesmæssige situation. At kunne slappe af og vide, at der var en loyal og kompetent "bagstopper" med tid, hjerte og øre - gav mig ro til at hjælpe mig selv. Det var en stor lettelse og jeg glæder mig stadig over det. Derfor vil jeg aldrig tøve med at anbefale Tina til andre, som kastes ud i tilsvarende krisesituationer.

Gunnar Langemark, Kræftoverlever

Den sparring og rådgivning jeg igennem tiden har fået af Tina, har i den grad hjulpet mig; Ikke bare sætter hun tanker i gang og gennemskuer reaktionsmønstre, men hun er også direkte og sætter sig selv på spil, og lader sig ikke stoppe af faren for at træde for hårdt og skubbe til balancen. For balancen er netop dén, jeg har haft udfordringer med - efter min skilsmisse har der været mange og konstante udfordringer i en lang periode, og Tina har både rådgivet, skubbet, samlet op og sparret mig til at genfinde min balance; både i forhold til min eksmand og mine børn. Derudover har Tina givet mig værktøjer til at tale med mine teenagere om det svære, og til at lære at håndtere krydsfeltet imellem børnene og min nye mand. Kan varmt anfale Tinas nærvær!

Kristine, 44 år

Vores datter har haft en række samtaler med Tina Marer, hvilket har hjulpet hende igennem en svær process om at se verden på en anden måde. Vores datter har oplevet en tryghed og fortrolighed, som vi forældre ikke kunne give. Vi har altid fået en mere tryg og selvbevidst datter hjem efter samtalerne. Vores datter har fundet en, der forstår hendes problemer, lytter til hende og tager hende alvorligt. De bedste anbefalinger til Tina fra os.

Far til Mathilde, 12 år

I forbindelse med ønsket om nyt job, havde jeg sparring med Tina som både er i besiddelse af stor viden omkring business livet i DK samt empati. Hun har en særlig evne til at komme med helt konkrete råd lige til at implementere. Jeg kan på det varmeste anbefale Tina Hou Marer.

Maria, 45 år

I have had the pleasure to have Tina as my coach in the period 2012-2014. She was the main contributor to some of my life milestones were successful meaning the beginning of a new life! Privat as well as professional life. She could make me see and accept the trends I had created along the way and change them in order to be able to accomplish my goals and wishes. Our sessions could span from the coahing role to the adviser role as well as the supporting role. Depending on what was needed to make me move towards a better life quality. I would recommend Tina to who is seeking for help to a better work-life balance as well to who is searching for help to create and maintain relationships balance. I am sure Tina will help you finding harmony and Balance.

Barbara, 45 år

Vil bare sige dig tusind, tusind tak for din hjælp!! Du er en vidunderlig og dygtig terapeut, og jeg ønsker dig al mulig succes i DK og resten af verden. Du skal vide, du har gjort en kæmpe forskel for mig, og jeg bruger de redskaber, du har givet mig. TAK!!! 

Winnie,39 år

Send din klientudtalelse

Ønsker anonymitet*
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Mange tak for din udtalelse og for tiden du tog dig til at udfylde den.